Novi Sad

Salcorp d.o.o.

Nadežde Petrović 2B/4, 21000, Novi Sad, Srbija office@salcorp.rs +381 21 301-55-23 | +381 63 410-362
Vrbas

Salcorp Silosi - Vrbas

Kucurski put bb, 21460, Vrbas, Srbija silos@salcorp.rs +381 60 410-3620
Upoznajte se s našom istorijom.

SALCORP d.o.o.

GLOBAL AGRICULTURE SOLUTIONS

Kompanija Salcorp d.o.o. je osnovana u avgustu 2014. godine u Novom Sadu, prvobitno pod nazivom Natural & Sweet Food.
Posle godinu dana rada, 10. avgusta 2015. godine dobija sadašnji naziv - Salcorp d.o.o. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina žitaricama i uljaricama.

Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju i klimatskim prilikama u mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe naših komintenata. Nudimo mogućnost isporuke svih vrsta žitarica i uljarica, drumskim, železničkim i vodnim putem. U zavisnosti od volje kupca, robu isporučujemo rinfuzno, u vrećama, BigBag vrećama i brodskim kontejnerima.

Salcorp uživa poverenje kao stabilan i pouzdan kupac svojim dobavljačima i svojim kooperantima kao i pouzdan dobavljač svojim domaćim i inostranim kupcima. Prateći trendove razvoja, Salcorp neprestano usavršava svoje poslovanje kao i same zaposlene, kako bi na pravi način odgovorio potrebama tržišta.


GRADIMO POVERENJE

Verujemo da su odnosi utemeljeni na poverenju ključ uspeha u poslovanju. Naš cilj je da postanemo pouzdani partner našim komintentima.

RADIMO KAO TIM

Kao i sa klijentima, zaposleni u Salcorp-u međusobno vode iskreni dijalog i jedni drugima se obraćaju s velikim poverenjem, istim onim koji naši klijenti imaju prema nama.

STVARAMO VREDNOST

Znamo da vrednost određuju naši komintenti, a ne mi. Zbog toga težimo stvaranju rešenja koja su prilagođena potrebama svakog komintenta.